Ne întoarcem în comunism. Doar în anumite zone din Arad va fi căldură în calorifere

Reprezentanţii Primăriei Arad au anunţat că de luni va fi căldură în Arad, dar nu pentru toată lumea. Vestea bună este că nu vor îngheţa elevii în clase.

„În acest weekend  operatorul serviciului public de alimentare cu energie termică face probele de presiune pentru unitățile de învățământ din municipiu astfel încât de luni, 18 octombrie 2021, școlarii și preșcolarii să aibe condiții normale de desfășurare a activităților didactice. Totodată se va asigura termie și pentru locuințele arondate punctelor termice de unde se alimentează instituțiile de învățământ”, a declarat primarul Călin Bibarţ.

De asemenea, acesta mai spune că: „săptămânile trecute am asigurat termia în sistemul sanitar, iar din acest weekend facem eforturi pentru a începe furnizarea căldurii în școli și grădinițe. Trepat funcție de finanțările guvernamentale și evoluția temperaturilor diurne și nocturne ne străduim să asigurăm termia în  toate locuințele municipiului, dar reiterez ideea că nu este normal ca doar din banii arădenilor să asigurăm aceste servicii atât timp cât prețul la gaze s-a triplat”.

FOTO: arhivă

Adauga comentariu