A murit profesoara care a organizat cele mai multe tabere pentru elevii arădeni. Aceasta este mama jurnalistei Alina Hadded

Profesoara care organiza cele mai multe tabere, la mare şi la munte pentru elevii arădeni, a murit. Este vorba despre Aurora Mangău, una dintre cele mai îndrăgite cadre didactice din Arad. Aceasta a decedat în data de 9 iulie 2020, în urma unui infarct. Moartea sa subită a șocat pe toată lumea, în condițiile în care era cunoscută ca fiind o persoană mereu veselă și plină de viață.

Aurora Mangău era cadru didactic la Colegiul Național „Elena Ghiba Birta” și Școala Gimnazială „Aron Cotruș” din Arad. Era cunoscută în urbe atât pentru rezultatele frumoase ale elevilor la etapele județene și naționale de la Olimpiadele de Educație Tehnologică, obținute de-a lungul anilor, cât și pentru taberele la mare și munte pe care le organiza, de dragul elevilor, de 26 de ani încoace. Chiar şi în acest an era pregătită să plece în tabără cu elevii. Acum aceştia nu pot decât să-i aducă un ultim omagiu.

Toți cei care doresc să-și ia rămas bun de la ea o vor putea face la slujba de înmormântare care va avea loc în data de 12 iulie 2020, ora 13, la Casa Funerară „Rostyl” din Arad, situată pe strada Cocorilor, nr. 27.

Aurora Mangău este mama jurnalistei Alina Hadded (Gazeta Locală).

Adauga comentariu