A murit părintele Ciprian-Cornel Ilica. Avea 43 de ani!

Tânărul părinte Ciprian-Cornel Ilica, preot în Parohia Sintea Mică, Protopopiatul Arad, a murit, astăzi, la vârsta de 43 de ani.

,,În aceste momente grele și dureroase, ierarhii arădeni, Înaltpreasfinţitul Părinte Arhiepiscop Timotei împreună cu Preasfinţitul Părinte Episcop vicar Emilian Crişanul, alături de preoții și credincioșii din Arhiepiscopia Aradului se roagă Bunului Dumnezeu să-i așeze sufletul împreună cu drepții și să dăruiască mângâiere sufletească și întărire membrilor familiei îndoliate și fiilor duhovnicești", a declarat preotul Iustin Popovici.

Preacucernicul Părinte Ciprian-Cornel Ilica, s-a născut la data de 11 martie 1978, în localitatea Ineu, Jud. Arad. După absolvirea Liceului Forestier Arad a urmat cursurile Facultăţii de Teologie Ortodoxă ,,Ilarion V. Felea” din Arad și ale Masteratului în cadrul aceleiași instituții. fost hirotonit preot de către Înaltpreasfințitul Părinte Timotei, Arhiepiscopul Aradului, la 4 iunie 2004, pe seama Parohiei Sintea Mică, Protopopiatul Arad, unde slujește până la încetarea din viață.

La 5 august 2007 primește distincția de iconom.

Din informatiile pe care le avem părintele Ciprian-Cornel Ilica a încetat din viaţă după ce a fost internat pe secția ATI.

Trupul neînsuflețit al părintelui Ciprian-Cornel Ilica va fi depus în Biserica cu hramul ,,Cuvioasa Parascheva” din Sintea Mică, Protopopiatul Arad.

Amintim ca zilele trecute a mai murit un preot din Arad.

Adauga comentariu