A murit la 25 de ani lăsând doi copii în urmă. Este fosta soţie a tânărului condamnat pentru transmiterea cu bună ştiinţă a virusului HIV

Fosta soţie a bărbatului care a infectat mai multe tinere cu HIV a murit la vârsta de 25 de ani. În urma ei au rămas doi copii minori făcuţi cu cel care a înfectat-o. Tânărul de 30 de ani a contactat virusul HIV în spital, la naștere, în anul 1989.

Băiatul a avut la început o relație cu o fată minoră, aceasta a rămas gravidă și a luat-o de nevastă. Abia după aceea, cea care îi devenise soție a aflat că bărbatul lângă care trăiește este bolnav. S-a despărţit de el, iar după o luptă de câţiva ani cu complicaţiile care au apărut din cauza infecţiei aceasta a murit. Doi copii îşi plâng acum mama, ei au rămas doar cu bunica maternă care îi va creşte cu greu.

Tatăl, adică cel care a infectat-o pe ea şi altă fată tot minoră la vremea respectivă are de executat şase ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de transmitere a sindromului imunodeficitar dobândit. Sentinţa lui a devenit definitivă în urmă cu câteva zile. Tot în urmă cu câteva zile a murit şi fosta lui soţie. Pe aceasta a infectat-o pe când avea ea 14 ani.

 

Comentarii

Zaha raul

07.07.2020 16:49

Ar fi trebuit sa ii dea pe viata la un nenorocit ca asta. Cunosc personal tanara care a decedat si ne-a lasat un gol imens in suflete. O fata de milioane tot timpul cu zambetul pe buze si gata oricand sa dea o mana de ajutor. Sanatate si putere familiei.

Adauga comentariu