A murit decanul Facultăţii de Ştiinţe Economice, Informatică şi Inginerie din cadrul UVVG

Prof.univ.dr. Cristian Haiduc, decanul  Facultăţii de Ştiinţe Economice, Informatică şi Inginerie, din cadrul Universității de Vest „Vasile Goldiș” din Arad, a murit, la vârsta de 59 de ani, în urma unei boli incurabile.

„Regretăm pierderea unui prieten loial, un om adevărat, un mare dascăl, un om format la Universitatea de Vest Vasile Goldis din Arad şi dedicat muncii sale.

A fost mereu în fruntea semenilor săi ca prorector iar apoi ca decan al Facultăţii de Ştiinţe Economice, Informatică şi Inginerie şi a contribuit din plin la multe din cele care au făcut Universitatea de Vest "Vasile Goldiș" din Arad ceea ce este astăzi.

Familia academică îl plânge şi este alături de familia îndoliată!

Sincere condoleanţe şi bunul Dumnezeu să îl odihnească în Împărăţia Sa!

Rector prof. Univ. Dr. Cotoraci Coralia Adina şi întreg colectivul academic”, este mesajul postat pe pagina de Facebook a Universității Vasile Goldiș din Arad.

Toți colegii regretă moarte lui mai ales că era un om deosebit. „Regretăm moartea lui. A absolvit Universitatea de Vest „Vasile Goldiș”. Ne cunoaștem de peste 25 de ani. A fost un om de excepție, apropiat de studenți și colegi”, a declarat conf. univ. dr. Antoanela Naaji.

 

Adauga comentariu