A murit călcat de maşina de gunoi! Tragedia s-a petrecut la Sânleani

Angajatul unei firme de salubritate a murit, în cursul serii de luni, în urma unui accident. Acesta se afla pe scara din spate a maşinii care colectează gunoiul, iar la un moment-dat bărbatul s-a dezechimibrat şi a căzut sub roţi. A fost călcat şi câteva zeci de minute mai târziu, declarat decesul.

Accidentul s-a produs în localitatea arădeană Sânleani, aparţinătoare de comuna Livada. Victima avea, conform reprezentanţilor ISU Arad, aproximativ 30 de ani.

Acesta lucra pentru firma Retim, societatea care se ocupă de colectarea deşeurilor şi în comuna Livada.

UPDATE. „La data de 24 iunie a.c., în jurul orelor 17.10, un bărbat de 47 de ani, din Zimandul Nou, în timp ce conducea o autoutilitara de gunoi pe o stradă din comuna Livada, a efectuat manevra de mers înapoi peste o grămadă de nisip, moment în care un bărbat de 29 de ani, din Arad, aflat pe oblonul din spate al autovehiculului, s-ar fi dezechilibrat și ar fi căzut, autoutilitara trecând cu roțile din stânga spate peste el și accidentându-l mortal pe tânărul de 29 de ani.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative. Se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, spune Adina Aconstantinesei, purtător de cuvânt al IPJ Arad.

Adauga comentariu