Municipiul e plin de gropi. Harta interactivă s-a înroșit în doar o săptămână!

În urmă cu o săptămână, administrația locală din Arad a solicitat sprijin pentru identificarea gropilor din carosabil. Arădenii au fost rugați, ca prin intermediul unei aplicații, să marcheze locurile în care aceste gropi există. În acest fel, susțin autoritățile, echipele de muncitori vor merge direct la țintă.

„Pentru ca procesul de inventariere să se desfăşoare rapid, invităm cetăţenii municipiului să ia parte la acţiunea de identificare a acestora. Eventualele sesizări vor putea fi făcute prin intermediul aplicaţiei My Arad, disponibilă pe website-ul Primăriei (www.primariaarad.ro). Repararea gropilor depistate în carosabil va începe imediat ce condiţiile meteo vor permite acest lucru”, spuneau reprezentanții Primăriei Arad.

În doar o săptămână, harta este înroșită de-a binelea, sute de astfel de marcaje au apărut pe acea hartă. Dacă privim harta sesizărilor o să vedem că niciun cartier al municipiului nu a scăpat de sesizări, semn că gropi sunt cu duiumul iar firmele de profil vor avea serios de muncă.

Arădenii sunt revoltați pe faptul că își distrug mașinile iar alții solicit autorităților să ingtervină, întrucât condițiile meteo permit acest lucru.

„Eu mi am rupt planetară cand am dat intr o groapă in sensul giratoriu de pe Șezătorii. Poate în câteva luni cumva o vor umple”, spune Adeline Leucuta.

Adauga comentariu