Municipiul a depăşit 7 infectaţi cu coronavirus la mia de locuitori! RO- ALERT, avertizări zilnice

Municipiul Arad a depăşit pragul de şapte persoane infectate cu Covid 19 la mia de locuitori. Autorităţile sunt în alertă sportiă şi au fost luate măsuri nemaiîntâlnite încă de la cifra de 3 îmbolnăviri la mia de locuitori. Cu toate măsurile luate, numărul arădenilor infectaţi cu noul coronavirus este în creştere foarte mare. Şoclile sunt în scenariul roşu, oamenii legii sunt zilnic pe străzi pentru a veghea la respectarea normelor anti-Covid, însă cu toate acestea s-a ajuns la 7 îmbolnăviri la mia de locuitori.

În ultima săptămână, zi de zi, arădenii primesc avertizări de tip RO-ALERT pe telefoanele mobile. Mesajele de aici avertizează că ne aflăm într-o localitate cu peste 3 cazuri la mia de locuitori şi îndeamnă la purtarea măştii.  

„...Vă aflați într-o localitate în care numărul de cazuri Covid 19 a crescut peste 3 la 1.000 locuitori. Când părăsiți locuința, aveți obligația să purtați mască în spații închise și deschise. Evitați deplasările dacă nu sunt de strictă necesitate”, se arată în mesajul RO-ALERT.

Adauga comentariu