Muncitori de la trei fabrici din Zona Industrială, depistaţi cu Covid 19!

Mai mulţi muncitori de la trei fabrici din Zona Industrială au fost depistaţi cu coronavirus. Deocamdată vorbim de cazuri răzleţe, însă numărul infectărilor ar putea fi mult mai mare decât susţin autorităţile. Horea Timiş, directorul DSP Arad, spune că nu e vorba de multe cazuri, însă anchete epidemiologice au loc simultan în fabricile vizate.

Autorităţile suspectează că în mijloacele de transport care îi duc şi aduc pe muncitori de la muncă nu se respectă condiţiile de distanţare şi de purtare corespunzătoare a măştii de protecţie. Tocmai de aceea, controalele pe acest segment se vor intensifica în aceste zile.

De asemenea, autorităţile au în vedere crearea unui centru de testare pentru angajaţii din Zona Industrială, pentru a avea o imagine mai clară asupra răspândirii acestei boli.

Comentarii

Claudia

31.07.2020 09:00

Nu e adevărat, controale nu se fac nici la companii și nici pe drum, de acasă la locul de munca sau vice-versa, compania gestionează singura, o face destul de bine în cadrul fabricii, dar de la ieșire pina acasă e dileala, nu am văzut măcar o data o mașină de politie deși trec zilnic prin localitățile cu probleme, 90%din oameni sunt cu măștile pe sub nas și mai cu seama exista șoferi care nici măcar nu poarta masca, suntem obligați sa stam unul lingă celalalt ca primele scaune nu avem voie, astfel nici vorba de distanțare nici cea de un metru, aer cu porția, mizerie de nedescris.. Degeaba compania de transport stropește cu tot felul de desinfectat atita timp ce mizeria colcăie, măști folosite tronează pe scaune etc... As putea sa continui, problema nu e la mare și la munte în vacanta ci la munca și spre locul de munca....

Adauga comentariu