Muncitor rănit grav, la Arad. A căzut cu liftul destinat transportului materialelor de construcții

Un muncitor în vârstă de 37 de ani a ajuns în stare gravă la spital după ce a căzut cu liftul destinat  transportului materialelor de construcții. Din informaţiile pe care le avem clădirea la care lucra este o instituţie publică din municipiu.

„Astăzi, în jurul orei 11.30 am fost sesizați prin apel S.N.U.A.U 112, despre producerea unui accident de munca.

La fața locului s-au deplasat de urgență polițiștii și un echipaj al ambulanței care au constat că este vorba despre un bărbat de 37 de ani, din satul Dud care în timp ce efectua reparații la acoperișul clădirii ar fi căzut cu liftul destinat  transportului materialelor de construcții.

Bărbatul a fost transportat la spital în stare de inconștiență”, a declarat Livia Pescar, purtător de cuvânt al IPJ Arad.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporala din culpă, polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul și luarea măsurilor legale care se impun.

UPDATE: Incidentul s-a petrecut în curtea Primăriei Arad. Potrivit informaţiilor neoficiale, bărbatul nu ar fi respectat normele de securitate în muncă.  Reprezentanţii firmei Clever Solution efectuează cercetări pentru a afla exact cauzele accidentului. Firma are semnat un contract cu Primăria Arad pentru „Reabilitate învelitoare și șarpantă la clădirea Primăriei Municipiului Arad”.

Reprezentanţii Primăriei nu au dorit să ofere declaraţii despre incident până la această oră, au spus doar că este vorba despre un accident de muncă. 

 

Adauga comentariu