Motociclist accidentat pe calea Timişorii!

Un accident de circulaţie a avut loc joi dimineaţă pe calea Timişorii din municipiul Arad. Un motociclist a fost accidentat, după impactul cu un autoturism.

Iniţial, un echipaj de pompieri a fost solicitat să intervină, întrucât, spuneau martorii, din maşină iese fum.

Pompierii sosiţi la faţa locului au constatat că fumul era, de fapt, abur de la radiatorul spart şi de la instalaţia de airbag.

Surs foto: Facebook/ Radar Arad

UPDATE. “La data de 11 iulie a.c., în jurul orelor 10.30, un arădean de 66 de ani, a condus o motocicletă, pe DN 69 din direcția Arad spre Timișoara, și ajungând la km 46+800m, a circulat pe marginea din dreapta a benzii de mers și a virat brusc la stânga cu intenția să intoarcă, moment în care intră in coliziune cu autoturism condus regulamentar în aceeași direcție de mers,  de un bărbat de 34 ani, din Arad. În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală gravă a motociclistului. Conducătorul auto a fost testat alcooltest, rezultatul fiind negativ, iar conducatorului motocicletei i-au fost recoltate probe biologice de sânge in vederea stabilirii alcoolemiei.  Se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, spun reprezentanţii IPJ Arad.

Adauga comentariu