Modelul arădean Gabriela Panduru ne spune ce articole vestimentare nu trebuie să lipsească din garderobă

Modelul şi directorul creativ Gabriela Panduru susţine că garderoba unei femei care este pasionată de modă trebuie să înceapă cu o bază, ca o fundaţie pe care îţi construieşti stilul propriu.

„Aceste articole vestimentare pe care orice femeie ar trebui să le aibă în dulap sunt veşnic la modă şi mereu te vor pune în valoare. Cu accesorizarea potrivită vor fi mereu piesele de rezistenţă”, declară arădeanca Gabriela Panduru care a devenit o prezenţă cunoscută pe covorul roşu al prezentărilor de modă din New York. Această ne dă şi câteva exemple:

1.Little black dress 

Discretă, elegantă, versatilă această rochie poate fi purtată atât la serviciu cât şi la petrecere. Nu se demodează niciodată. Se poate accesoriza cu bijuterii  şi cu eşarfe.  

2.Rochia de seară

Pentru ocazile deosebite  şi  pentru a fi o apariţie de neuitat  avem nevoie de rochia de seară care este în general confecţionată din materiale fine, elegante. Această rochie pune în valoare silueta într-un mod deosebit şi îţi dă un aer regal.

3.Blugii perfecţi

Unul dintre cele mai importante lucruri pe care orice femeie ar trebui să le aibă este acea pereche de blugi care în concordanţă cu corpul ei îi vine perfect. Cu topul potrivit cu accesori va face look-ul perfect pentru a te simpţi confortabil şi cool.

4.Geaca din piele

Jacheta biker din piele este foarte versatilă. Se  poartă cu aproape orice alte piese vestimentare casual, sport şi elegant sau glamorous daca eşti o fire mai îndrăzneaţă. O recomand în culoare neagră pentru mine este unul dintre cele mai iubite accesorii care îmi dă un sentiment de power. 

 

5.Pantofii stilettos

Pantofii cu toc înalt sunt un accesoriu esenţial, o pereche cu vârful ascuţit într-o nuanţă neutră sunt perfecţi de încorporat în orice ţinută, atât casual cât şi elegantă.

 

Adauga comentariu