Moda târgurilor de tip GARAGE SALE prinde contur și în orașul nostru. O nouă ediţie la Continental!

La sfârşitul acestei săptămâni, duminică, 19 iulie, va avea loc o nouă ediție a târgului ShopBoutique Best Shopping. Este evenimentul la care fetele și femeile din Arad, își scot la vânzare hainele, produsele casnice, electrocasnice, pantofii sau alte lucruri de prin casă pe care nu le mai folosesc sau pe care nici nu le-au folosit vreodată. 

 „Fii de gașca, ia-ți o mască și hai Duminică alături de noi la hotel Continental, poți pleca îmbrăcată din cap până în picioare’’ – cam așa sună invitația organizatoarelor Bianca Morariu și Paula Tamaș la cea de-a treia ediție a târgului de haine ShopBoutique Best Shopping, târg în care arădencele își scot la vânzare hainele care nu le mai poartă sau chiar haine noi, sumparate sub impulsul momentului sau a reducerilor dar care nu au apucat să fie purtate și au rămas în dulapuri prea mult timp. 

Atmosfera frumoasă care le-a întâmpinat pe cumpărătoare la edițiile precedente va fi prezentă și acum. Dincolo de haine minunate la prețuri  mici, fetele și femeile are vor trece pragul târgului se vor putea bucura și de mici atenții din partea organizatoarelor.  Târgul Shop Boutique Best Shopping va avea loc la Hotel Continenal, între orele  10:00 -19:00. Intrarea este  liberă!

 

 

 

Adauga comentariu