Moartă de beată, o agentă de pază a luat la bătaie o fată, în plin centrul Aradului

Scene incredibile au avut loc pe o stradă din centrul Aradului. O femeie, agent de pază, aflată în timpul liber, a atacat, din senin, o copilă în vârstă 15 ani.

Norocul fetei a fost cu o patrulă a poliţiei locale, aflată în zonă. Poliţiştii, care au fost martorii incidentului au intervenit imediat. Femeia, care a devenit violentă se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Poliţiştii au aplanat conflictul şi au dus-o pe bătăuşă la secţie pentru a-i lua o declaraţie. Acolo au aflat că lucrează ca agent de pază, la o firmă privată. Se pare că aceasta în vârstă de 29 de ani o cunoştea pe mama femei, însă nimeni nu ştie de ce a atacat-o.

Femeia care a fost angajată cu numai o luna în urmă a fost amendată cu 1.000 de lei de Poliţia Locală pentru loviri şi alte violenţe. Mama fetei bătute are la dispoziţie 90 de zile pentru a depune o plângere la poliţie, însă fiica ei va avea nevoie de un certificat medico-legal. Patronul firmei de pază declară că femeia era în timpul ei liber, dar comportamentul ei impune desfacerea contractului de muncă.

Adauga comentariu