Mirela Retegan vine la Arad. A inițiat o campanie în care au fost implicate mame din Arad, dar și donatoare

Bianca Morariu-binecunoscuta arădeancă organizatoare de evenimente, a adus și în orașul nostru campania inițiată de Mirela Retegan, fondatoarea Găștii Zurli.  

Un număr de aproximatov treizeci de femei, și cinci bărbați s-au alăturat campaniei și împreună au reușit să facă un cadou pentru un număr de aproximatov 140 de femei astfel încât să simtă și ele o bucurie de Ziua Femeii. Campania a depășit granițele municipiului și a ajuns și în orașul Chisineu Cris unde învățătoarea, Anca Brescan, a coordonat campania împreună cu mămicile copiilor de la școala din Criș.  

Chiar dacă campania s-a încheiat, surpriza continuă. Mirela Retegan, ajunge pe 23 Martie la Arad, cu un workshop gândit special pentru arădencele implicate în campanie, cadrele didactice și părinții dorinici de participare.  

Accesul la eveniment este GRATUIT, însă necesită rezervare la nr de telefon: 0735398249  

''Adoptă o mamă! O campanie umanitară care se intamplă deoarece sunt femei pentru care libertatea și dragostea au reprezentant un vis greu de atins, care ani la rând au suferit umilințe greu de imaginat, au devenit victime ale unei societăti care incurajează, incă, traiul cu agresorul sau care pur și simplu s-au trezit ''peste noapte'' singure cu unul sau mai mulți copii.   
   

Visul acestor mame este să aibă o poșetă, un ruj sau un parfum. Lucruri mult prea scumpe pentru a și le permite. Ciudat, dacă ne gândim câte poșete pe care nu le folosim avem în dulap sau câte zeci de perechi de pantofi nepurtați avem în debara.'' Mirela Retegan-inițiatoare proiect  
  
 ''Sunt foarte bucuroasă că aradenii au răspuns acestei inițiative cu foarte mult entuziasm și dăruire. Abia aștept să le putem întoarce acestora, bucuria care ne-au făcut-o, prin întâlnirea specială cu Mirela Retegan. Ziua de 23 Martie, va fi una de care cu siguranță ne vom aminti cu bucurie. Abia aștept!”, a declarat Bianca Morariu, organizatoare eveniment Arad. 

Adauga comentariu