Ministrul Transporturilor este nemulţumit de modul în care se desfăşoară lucrările la cel de-al doilea pasaj de pe centura Aradului

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a vizitat, joi, mai multe obiective din judeţul Arad printre care şi pasajul de pe șoseaua de centură nord-vest a municipiului Arad, parte din DN7, care se află în construcție.

Acesta spune că în 2017, Guvernul a alocat fonduri pentru cele două pasaje. Unul din ele este deja finalizat. Cel de-al doilea pasaj de pe centura municipiului Arad, are deja o întârziere de şase luni faţă de graficul lucrărilor aprobat la semnarea contractului.

Reprezentanţii constructorului au motivat mobilizarea slabă prin faptul că este necesară relocarea unor linii de înaltă tensiune şi a unei conducte de apă, dar au spus că există şi unele probleme cu anumite avize necesare.

„Am atras atenţia constructorului că nu va avea vacanţă, să termine cu tot felul de scuze pe care le invocă. Eu o să fiu pe şantier, aşa cum am spus, este un mandat pe care mi-l dedic şantierelor. Sunt obiective de suflet pe care le-am pornit încă din 2017 şi o să mă asigur că nu vom avea probleme la finlalizarea la termen, anume luna februarie 2020", a declarat ministrul.

Primul pasaj de pe centura parte din DN 7 a fost dat în folosinţă în toamna anului trecut, investiţia fiind de aproximativ 32 de milioane de lei. Tot în toamnă au fost reluate lucrările la al doilea pasaj, după mai mulţi ani în care au fost sistate.

Ministrul a vizitat apoi orașul Chișineu Criș, unde a discutat cu primarul Gheorghe Burdan, despre mai multe investiţii printre care șoseaua de centură sau sens giratoriu pe DN79, în fața primăriei. Apoi a urmat o întâlnire cu transportatorii.

Ministrul a fost insoţit de parlamentarii PSD Arad.

 

Adauga comentariu