Mii de copii, Gaşca Zurli, luminiţe şi Moş Nicolae, în faţa Primăriei Arad

Mii de copii, părinţi şi bunici au participat, miercuri seara, la spectacolul oferit de Gaşca Zurli, în faţa Primăriei Arad. Copiii au fost încântaţi să se reîntâlnească cu personajele preferate şi cu tanti prezentatoarea. Au dansat şi cântat alături de ei. După spectacol au fost aprinse de către primarul Gheorghe Falcă, viceprimarul Călin Bibarţ, vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Sergiu Bîlcea şi câţiva copiii, luminiţele în bradul de Crăciun. Apoi copiii prezenţi s-au întâlnit cu Moş Nicolae pentru a primi dulciuri.

Micuţii au fost bucuroşi atât de spectacol, cât şi de luminiţe şi Moş Nicolae. Un pic umbrită le-a fost bucuria celor din faţă de către cei de la firma de pază, care nu au înţeles că spectacolul este pentru copii şi le-au cam luat prim-planul.

Bradul de Crăciun a fost adus din Munții Apuseni, şi are în jur de 20 metri înălțime.

Gașca Zurli este trupa care a devenit, în timp scurt, un fenomen naţional pentru copiii din România. La Arad a fost adusă de către Bianca Morariu, o cunocută organizatoare de evenimente.

Gașca Zurli s-a născut în mintea şi în inima Mirelei Retegan, femeia care a dus dragostea pentru copilul ei la rang de fenomen naţional.

 

Adauga comentariu