Mihai Tudose afirmă că Mihai Fifor a semnat pentru plecarea lui Dragnea din fruntea PSD

Deputatul Mihai Tudose a fost prezent astăzi la Arad pentru a susţine o conferinţă de presă alături de alţi lideri ai Pro România, printre care şi Victor Ponta.

Tudose a lansat un atac la adresa senatorului de Arad Mihai Fifor, despre care susţine că a semnat pentru plecarea lui Dragnea din fruntea PSD. Episodul s-a petrecut în cursul anului trecut, atunci când a existat un grup de pucişti care a dorit înlăturarea lui Dragnea. Tudose afirmă că Fifor a semnat pe acea listă şi că ulterior a spus că semnătura e falsă.

"Dacă pleacă domnul Dragnea şi rămâne domnul Fifor, că tot suntem la Arad, e un dezastru la fel de mare. Domnul Fifor este un domn care, de faţă cu peste 20 de oameni, când ne-am strâns noi câţiva să îi spunem domnului Dragnea să plece, să nu mai facă ceea ce face, a venit şi el. Şi era ceva aşa între Batman, Superman, Robin Hood... Că el rupe, muşcă, din păcate trebuie să plece în America că are treabă, lipseşte în ziua aia cu CEX-ul fabulos, dar 'domnule, mă puneţi pe speaker, eu din America aici de pe telefon pe speaker îi spun să se ducă acolo unde nu e nici durere, nici întristare, nici suspin, să ne lase". Evident că n-a sunat, evident că s-a întors, a declarat că el a semnat un tabel dar era pentru butelii şi că pe tabelul ălalaltul, care era pentru pleacă Dragnea, cineva i-a falsificat semnătura, în condiţiile în care a semnat de faţă cu noi. Ăsta-i omul!", a afirmat Mihai Tudose.

Mihai Fifor a negat în repetate rânduri faptul că ar fi semnat acea listă.

Adauga comentariu