Mihai Fifor şi Dorel Căprar luptă pentru preşedinţia PSD Arad! Se anunţă lupte grele pentru şefia social-democraţilor arădeni

Senatorul Mihai Fifor şi deputatul Dorel Căprar luptă pentru preşedinţia PSD Arad. Lupta se va da la finele săptămânii viitoare, în 7 sau 8 februarie. Data exactă nu este încă stabilită, totul depinde, conform surselor noastre, de momentul în care preşedintele interimar, Marcel Ciolacu, poate ajunge la Arad.

Dorel Căprar, preşedintele în exerciţiu al PSD Arad îşi mai doreşte un mandat, chiar dacă trece printr-un proces în care e acuzat de fapte de corupţie.   

Marcel Ciolacu, preşedintele interimar al PSD, spune că cea mai importantă e democraţia partidului, şi nu susţine retargerea şefului PSD Arad din cursă.

„Am toleranță zero la corupție, dar am toleranță zero și în ceea ce privește drepturile omului. Supremația legii și independența judecătorilor trebuie să fie clară. Eu nu sunt Ivan cel Groaznic. Nu am nici apucăturile. Să lăsăm democrația partidului să funcționeze. Nu să apară Ivan cel Groaznic. E posibil să vorbim despre o achitare și la domnul Căprar”, a declarat Ciolacu, citat de stiripesurse.ro.

Mihai Fifor a făsut paşi timizi spre candidatură, însă în culise se vorbeşte despre contactarea tuturor primarilo PSD din judeţ pentrua  obţine sprijin.

“Împreună, o echipă nouă, performantă şi dedicată, readucem social-democraţia alături de oamenii Aradului. Pentru că ştim, pentru că putem, pentru că ne pasa!”, este mesajul-slogan lansat de Mihai Fifor pe reţelele sociale.

Tot în cadrul Conferinţei Judeţene se vor alege 17 vicepreşedinţi şi un preşedinte executiv.

Adauga comentariu