Mihai Fifor (PSD) şi Vlad Botoş (USR) au făcut primele declaraţii. Unul este mulţumit, celălalt dezamăgit!

Europarlamentarul Vlad Botoş, preşedintele USR Arad şi Mihai Fifor, preşedintele PSD Arad au postat pe site-ul de socializare Facebook primele  mesaje după închiderea urnelor.

„Împreună am demonstrat azi că putem învinge o guvernare incompetentă și lipsită de omenie. Vă mulțumim pentru sprijinul și încrederea voastră! Vă asigurăm că ne vom lupta pentru ca fiecare vot acordat PSD să fie numărat corect!”, este mesajul postat de Mihai Fifor.

Vlad Botoş, în schimb spune că e dezamăgit:

„Sunt dezamăgit. Nu atât de mult de scorul din seara aceasta cât de această prezență foarte scăzută la vot. După incendiul de la Colectiv am avut parte de o guvernare tehnocrată, de miniștri competenți si un premier decent care s-au ocupat doar de guvernarea țării în folosul cetățenilor.

Am avut un grup parlamentar USR în legislatura 2016 - 2020 care s-a luptat la baioneta cu PSD-ul, cu Dragnea, cu pesedismul din Parlament și a ținut flacăra democrației vie.

Avem un grup europarlamentar USR PLUS care a dat voce României în Parlamentul European, după atâția ani în care majoritatea românilor nici nu știau cu ce se ocupă un deputat din legislativul european.

Primarii USR PLUS au demonstrat în doar 2 luni de mandat cum se poate conduce o primărie transparent și profesionist.

USR PLUS a venit cu cel mai bun program de guvernare, cu 40 de angajamente clare și concrete.

Cu tot acest efort susținut de oameni buni, profesioniști, oameni care au ales să nu stea deoparte, mulți dintre concetățenii noștri au ales astăzi într-o zi atât de importantă care va decide componența Parlamentului și implicit guvernarea României să stea acasă.

Sunt dezamăgit dar asta mă face să fiu și mai determinat. Lupta continuă!

Avem nevoie de O Românie fără hoție, de o țară ca afară!”

Adauga comentariu