Miculescu îi aduce prima victorie lui Badea: „Antrenez jucători inteligenți”

Bucurie mare după  meciul dintre UTA și Sepsi Sfântu Gheorghe. După zece meciuri fără succes a venit o victorie mult așteptată.  În timpul conferinței de presă, de după meci, noul antrenor Badea nu a uitat să-l menționeze pe Balint.

„Mă bucur foarte mult pentru această victorie, nu a fost un început ci doar o trecere. Peste lucrurile bune ale lui Balint am venit cu un surplus pe care jucătorii l-au înțeles rapid. Antrenez jucători inteligenți, mă bucur de această victorie acasă după 10 meciuri. Pentru această lipsă de rezultate cineva a plătit, din păcate. Viața antrenorilor, mai ales când rămân mult într-un loc, vine cu uzură, cu situații care puteau fi gestioante mai ușor altfel. Dar, într-o suprasaturație e piatră de moară. Îi mulțumesc lui Gyuszi pentru ceea ce a făcut aici, îi urez succes. Pentru noi rămâne un moment bun, dar doar un moment bun. Ne gândim la meciul de marți”, a declarat Ionuț Badea.

Fanii din tribune au fost și de această dată la înălțime.

 „Sunt energii fantastice pe care fanii le aduc din tribune, e un lucru enorm”, a mai afirmat antrenorul „roș-albilor”.

Amintim că Miculescu (77) a deschis scorul pentru UTA.

Bergodi spune că echipa lui a jucat bine și nu are de ce să-și facă probleme:

„A fost un meci frumos, și noi am avut ocazii. Nu pot să le reproșez nimic băieților, mergem înainte, nu este nicio problemă. Băieții nu trebuie să fie presați, nu jucăm mereu într-o finală de Champions League. A fost un joc echilibrat, mergem înainte. Am pierdut un meci, nu s-a întâmplat nimic. UTA a jucat foarte bine azi”.

Etapa viitoare, UTA se va deplasa pe terenul campioanei CFR Cluj, marți, de la ora 17:30, în timp ce Sepsi se va duela acasă cu Gaz Metan Mediaș, marți, de la ora 15:00.

 

Adauga comentariu