Medicul Dana Olar: „Ce am trăit în acest an de pandemie pe secţiile Covid 19 nu am întâlnit în întreaga mea activitate de 40 de ani”

Reprezentanţii Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad au început o campanie pe Facebook prin care doresc să prezinte cadrele medicale din prima linie.

„Startul campaniei ”Un Medic Pe Zi” a fost dat în urmă cu două zile cu dr. Dana Olar, medic șef Secție Pneumologie, în prezent medic șef Secție COVID-19. Este vorba despre primul medic din Arad care s-a vaccinat anti-Covid-19!

Astfel, medicii arădeni, specialiștii și de familie, cei care și-au unit forțele în lupta împotriva virusului SARS CoV-2 au decis să vorbească despre experiența lor, din ultimul an, precum și despre importanța vaccinării împotriva COVID-19!.

„Ceea ce am trăit în acest an de pandemie pe secţiile Covid 19 nu am întâlnit în întreaga mea activitate de 40 de ani în slujba sănătăţii arădenilor. Atâta suferinţă, pierderi de vieţi omeneşti, familii distruse. Vă îndemn să vă vaccinaţi pentru voi, pentru noi pentru a reveni la normalitate. Este singura modalitate de a stăpâni această pandemie”, a declarat  dr. Dana Olar.

Al doilea medic prezentat în campanie este dr. Gigi Aiordăchioae, medic primar chirurgie generală și coordonator secții COVID-19 din cadrul fostului Spital Municipal.

„Pandemiile nu sunt noi ele sunt prezente din cele mai vechi timpuri, dar umanitatea are capacitatea de a uita acest efect nociv al acestora. Singura, probabil datorită brutalităţii acestora, modalitate de luptă împotriva pandemiei a rămas şi este vaccinarea. Vaccinul nu este o involuţie a sistemului medical, ci este o evoluţie a acestuia”, este declaraţia medicului  Gigi Aiordăchioae.

 

Adauga comentariu