Medicul arădean Bogdan Pitiş îşi strigă disperarea: „Sunt simptomatic şi izolat acasă cu soţia şi trei copii”

Un medic specialist de la Spitalul Judeţean Arad îşi strigă disperarea prin-un mesaj pe site-ul de socilaizare Facebook.

Acesta spune că aşteaptă de câteva zile rezultatul testelor timp în care îşi pune familia în pericol:  

„Sunt foarte mâhnit de ceea ce se întâmplă. Văd şi citesc atâtea postari şi chiar articole media locală, medici infectaţi, aparatură, grija faţa de cetăţeni, chiar că s-au primit rezultatele testărilor cadrelor medicale. Am zis că tac dar nu mai am încotro. De câteva zile aştept rezultatul testării pt SARS-covid2, în urma expunerii. Nici la această oră NU am primit rezultatele. Am sunat la Prefectură, DSP Arad, Spitalul Victor Babeş TM, nimeni nu ştie nimic.

Domnule Iohanis, dl.Orban, dl.Tătăru, dl.Arafat fac un apel la dvs. Vă rog să mă ajutaţi. De 3 zile am început sa fiu simptomatic şi nimeni nu ştie nimic, sau nu se vrea. Sunt acasă, izolat cu 3 copii şi soţia. Vă mulţumesc !!!!”, a scris Bogdan Pitiş.

 În stare de izolare se află zeci de cadre medicale de la Spitalul Judeţean Arad.

UPDATE: După ce medicul a făcut publică povestea a venit şi rezultatul testului. Acesta este pozitiv. De asemenea, alţi medici din judeţul Arad au fost declaraţi pozitivi. 

FOTO: arhivă

Comentarii

Carmen

26.03.2020 22:33

Buna seara! Acest medic este pozitiv covid 19. A trebuit un scandal pe rețelele de socializare pentru a i se da omului un răspuns. Va rog sa faceți acest lucru public! Înainte de asta va puteți și interesa luând legătura direct cu acest domn pt a va putea confirma ca da, este într-adevăr pozitiv covid 19. Este inadmisibil sa ni se ascundă acest lucru. Omul acesta are 3 copii, o soție gravida și un câine. Spune-ți mi voi mie ca toți membrii familiei au stat izolați de vine pana acum.. ! Este necesar ca fiecare individ in parte ,cunoștințele acestui domn, vecinii acestui domn și toate persoanele care ai avut contact cu acesta sa afle adevarul! Rog sa se ia legătura directa cu domnul pt a ne putea confirma unde a fost și ce a făcut in ultimele zile. Mulțumesc 

Adauga comentariu