Medicul Adrian Wiener: „Ceea ce s-a întamplat la spitalul Foișor s-a întâmplat de sute de ori cu sute de secții de spital evacuate"

Deputatul Adrian Wiener îi ia apărarea Ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu, în scandalul iscat în ultima perioada în jurul acestuia. Parlamantarul arădean care este și medic face referire la cele petrecute la spitalul Foișor din capitală. Wiener spuns ca situația de acolo a existat în sute de spitale din România.

„Ceea ce s-a întamplat la spitalul Foișor s-a întamplat de sute de ori cu sute de secții de spital evacuate responsabil pentru a salva vieți; viețile pacienților cu Covid-19. Singura diferență este că acum, conducerea spitalului nu a înțeles imperativul; că e parte a unui sistem care acum trebuie să fie foarte flexibil; un sistem care trebuie să prioritizeze pentru a salva oameni. La momentul acela erau 158 de pacienți cu Covid-19 în UPU-rile din Bucuresti dintre care 42 ventilați mecanic, 8 dintre ei intubați. Asta e perspectiva din care trebuie privit episodul Foișor și care i-a scăpat managementului miop de acolo", declară Wiener.

Foto: Digi24

Adauga comentariu