Medic arădean, mort în timpul gărzii. Colegii nu au mai putut face nimic

Colegii medici au făcut tot ce le-a stat în putinţă să o salveze, dar nu au reuşit. Este vorba despre încercarea de a salva medicul cardiolog Cosana Claiciu, care în timp ce se afla de gardă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad ar fi suferit un infarct.  Aceasta avea doar 44 de ani.

Tragedia s-a produs sâmbătă dimineață, imediat după intrarea în gardă. În câteva ore de la răspândirea veştii pagina de Facebook a medicului s-a umplut de mesaje de condoleanţe. 

„Cu profunda îndurerare anunțam trecerea în nefiinţă a colegei noastre dr. COSANA CLAICIU, un om deosebit, soţie şi medic de exceptie. Compasiune și sincere condoleanțe!Dumnezeu sa o odihneasca in pace!” - Colectivul Policlinicii Vlaicu. 
„Este greu de spus ramas bun unui om tanar... O cunosc pe Cosana de multi ani, un om chiar deosebit de bun si cu frica de Dumnezeu! Condoleante familiei si celor apropiati! Ramas bun Cosana! Fie ca Bunul Dumnezeu sa te ierte si sa te primeasca in Imparatia Sa, alaturi de cei drepti!” – Andrei Octavian. 

„Condoleanțe familiei. Colega nostra Cosana s-a stins în timpul gărzi.... alți colegi medici au fost lângă ea facand tot ce au putut pt salvarea ei” – Ani. 

Adauga comentariu