Medic arădean: „Cât trebuie să fii de inuman să hăituieşti pe timp de noapte o femeie de 78 de ani cardiacă şi îndoliată”

Un medic din Arad nu este de acord cu modul în care sunt verificate persoanele vârstnice care sunt carantinate la domiciliu. Dr. Mihaela Mihăilescu a postat pe pagina de socializare Facebook cazul unei femei, în vârstă de 78 de ani, ai cărui soţ a decedat în urma unui stop-cardiac suferit în timpul tratamentului pentru Covid-19. Revoltător spune medicul este modul în care femeia este verificată de autorităţi.

 „A avea o problemă medicală e una, a hăitui şi umili oamenii, e deja mult prea mult. O doamnă de 78 de ani si-a pierdut sotul, decedat de infarct cu stop cardio-respirator in timpul tratamentului Covid. Doamna, cardiacă la rândul său, e obligată la carantinare 14 zile, desi a făcut 4 teste PCR toate negative si nu a putut participa astăzi la înmormântarea sotului. Ca si cum această ineptie nu e suficientă,  doamna este verificată de politie de 3-4 ori pe zi, una din verificări facându-se la ora 1-2 noaptea, la interfonul blocului. Cât trebuie să fii de inuman să haituiesti pe timp de noapte o femeie de 78 de ani cardiacă si indoliată ? Nu mai vorbim de medicină aici, ci de un atac la esența umanismului. #despreprostiesinemernicie”, este mesajul Mihaelei  Mihăilescu.

FOTO: arhivă

 

 

Adauga comentariu