Meci “subţire”, dar UTA se alege cu trei puncte şi îşi consolidează poziţia de lider

UTA a învins duminică echipa Farul Contanţa, în penultimul meci al turului de campionat. Partida nu a strălucit, însă arădenii s-au impus la limită, 1-0.  A fost un meci cu puţine faze de poartă, deşi cei peste 2.500 de spectatori prezenţi pe arena “Motorul” aşteptau o victorie mai clară şi un meci mai relaxat.

UTA a reuşit, în prima parte, să se apropie de careul advers, însă fără a fi prea periculoasă pentru poarta lui Muţiu. Două incursiuni în suprafaţa adversă au dat ceva emoţii oaspeţilor, însă a fost prea puţin pentru primele 45 de minute. Constănţenii s-au mulţumit să se plimbe pe teren, nepunând serioase probleme apărării UTA-ei.

Partea secundă aduce singurul gol al partidei. În minutul 50, Oroian primeşte la 30 de metri de poarta constănţeană, îi pasează lui Ursu, iar acesta, din 17 metri, şutează plasat în dreapta lui Muţiu. A fost golul care a deschis şi închis tabela. Puţine faze de poartă în partea secundă, iar arădenii îşi trec în cont toate cele trei puncte puse în joc. UTA îşi păstrează fotoliul de lider şi aşteaptă confruntarea de marţi cu Concordia Chiajna, partidă restanţă ce se va disputa la Arad.

UTA: Fl. Iacob – Tomozei, Melinte, Ilie, Bustea – Oroian, Isac, Lorenzi, O. Ursu – C. Rus, Buhăcianu.

Farul: Muţiu – Cană, V. Lică, I. Ursu, D. Panait – Antoche, Greu – Kanda, Ant. Cruceru, P. Petre – D. Toma.

Adauga comentariu