Matilda creează de peste 30 de ani ținute elegante unicat. Arădeanca ține mereu pasul cu cerințele pieței

Arădeanca Matilda Leitoiu și-a descoperit o pasiune în urmă cu 35 de ani și de atunci tot a investit în ea. Aceasta confecționează haine unicat pentru femei. Ba mai mult de atât în ultima perioadă a început și cu droderii. Astfel, fiecare piesă produsă este unică.

Matilda are de 15 ani deschis un magazin de prezentare pe strada Lucian Blaga 2-4, însă spune ea că nu îi este ușor să reziste pe piață, deoarece cele mai multe persoane preferă să viziteze marile magazine din lipsă de timp și nu mai intră în cele mai mici aflate chiar și în plin centrul orașului.

„De la 17 ani sunt în domeniu, întotdeauna mi-a plăcut lucrul de mână. Visul meu era broderia și am reușit și cu asta. Este o meserie pe care pot spune că am furat-o. Mi-a plăcut mult. Magazinul este deschis din 1992. De curând am închis o firmă și am deschis alta cu numele de Mathilde deoarece acum fac și broderie. Creez orice pentru femei de la rochii de ocazie, fuste, bluzițe. Nu există ceva ce să nu fac. Totul este unicat. Pe lună creez cam 40 de ținute. Este un magazin de prezentare și producție. Nu refuzăm clientele nici dacă vin cu materialul lor”, a delcarat arădeanca.  

Rochii de mireasă cu motive tradiționale

Matilda are în magazinul ei și rochii de mireasă, iar pentru a fi în pas cu ceea ce se cere pe piață le face și cu motive tradiționale românești. Partea frumoasă este că nu există două rochii de mireasă la fel.

De asemenea, are și diferite bluze brodate. Acestea se vând la prețul de 150 de lei, iar rochiile unicat au diferite prețuri începând de la 290 de lei. Rochiile de mireasă au prețuri între 1.500 și 2.500.

Produsele prezentate în magazin se adresează atât fetițelor, domnișoarelor, cât și doamnelor.

„Nu mi-a fost ușor să resist, însă nu m-am lăsat niciodată. Este foarte greu, dar pentru că îmi place pun asta pe primul loc. Munca asta este viața mea”, a declarat Matilda Leitoiu.  

Matilda își dedică multe ore din zi acestei afaceri. Chiar și seara după închiderea magazinului am găsit-o la mașina de brodat. Acesta se pregătește pentru sărbători. Îl broda pe Moș Crăciun care poate și pus atât pe bluzițe, cât și pe fustițe.

De asemenea, Matilda brodează la cerere și numele pentru a personaliza diferite lucruri.  O parte dintre acestea pot fi văzute pe pagina www.mathilde-fashion.ro.

Adauga comentariu