Marin Lupaș, candidatul PRO România pentru Primăria Aradului

PRO România a definitivat procedurile pentru stabilirea candidatului cu care formațiunea politică va veni în fața arădenilor pentru funcția de primar al municipiului Arad. Astfel, filiala arădeană, condusă de către Flavius Măduța, vine în fața arădenilor cu Marin Lupaș.

„L-am cunoscut pe domnul Lupaș în urmă cu foartemulți ani și întotdeauna l-am apreciat pentru ceea ceeste, pentru ceea cespune, dar și pentru ceea ce face. Am considerat întotdeauna că suntem compatibili ca oameni, deoarece suntem, în primul rând, oameni ai faptelor și mai puțin ai vorbelor.Tocmai de aceea apreciez cu atât mai mult că acesta va fi candidatul PRO România pentru Primăria Aradului. Decizia ca domnul Lupaș să reprezinte PRO România a venit în urma unor calcule și măsurători specifice, coroborate cu calitatea sa umană. Noi, toți cei de la PRO România, ne bucurăm să mergem împreună pe acest drum și suntem absolut convinși că Marin Lupaș este soluția potrivită pentru a readuce acestui oraș o administrație onestă și eficientă, așa cum arădenii merită să aibă, dar cum de multă vreme nu au mai avut”, spune Flavius Măduța, președintele filialei județene PRO România.

La rândul lui, Lupaş spune că va fi omul faptelor şi mai puţin al vorbelor.

„Viața m-a pus în fața multor provocări, iar acum a venit timpul pentru provocarea de a-i reprezenta pe arădeni din cea mai înaltă funcție administrativă a urbei. Am intrat în politică în urmă cu 12ani, iar de atunci consider că i-am reprezentat pe arădeni cu toată îndârjirea și priceperea mea, în mod serios și onest, conștientizând în permanență onoarea pe care o poți avea atunci când reprezinți atâția cetățeni. Experiența acumulată în toți acești ani în care am avut prilejul să îmi reprezint concetățenii îmi dau crezarecă pot face chiar mai mult pentru ei, pentru Arad, iar împreună cu echipa PRO România sunt sigur că vom face ceea ce trebuie, ceea ce este necesar pentru ca Aradul să redevină un punct important pe harta României, dar și pentru a întâmpina cu soluții reale nevoile arădenilor. Am fost întotdeauna un om al faptelor, nu al vorbelor, și așa voi fi și de acum înainte”, a declarat Marin Lupaș, candidatul PRO România pentru Primăria Municipiului Arad.

Adauga comentariu