Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei și Alteța Sa Regală Principele Radu, în vizită la Secția Clinică Pediatrie II

Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei și Alteța Sa Regală Principele Radu au vizitat, astăzi, Secția Clinică Pediatrie II – aripa renovată și modernizată de către Asociația Cetatea Voluntarilor Arad, cu ajutorul comunității locale. Asociația Cetatea Voluntarilor Arad este condusă de către Anamaria Popa.

„Am vazut in interior un miracol. Este exemplar, un model pentru Romania, pentru Secţia de Pediatrie şi cred că toata ţara va veni aici pentru internare deoarece este extraordinar”, a spus Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei.

”Astăzi am avut onoarea să primim, la spital Familia Regală a României. A fost un moment emoționant, istoric,  datorat în primul rând comunității arădene! Majestatea Sa Margareta a dorit să viziteze Secția Clinică Pediatrie II renovată prin eforturile Asociației Cetatea Voluntarilor care a reușit într-un timp record să mobilizeze întreaga comunitate pentru a veni în sprijinul spitalului. Faptul că Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad are astăzi două dintre cele mai frumoase secții de copii din România  - Pediatrie II și Boli Infecțioase Copii - se datorează în primul rând arădenilor -  de la simpli cetățeni, până la societăți comerciale și culte religioase, dar și altor oameni cu suflet din întreaga țară”, a declarat ec. Florina Ionescu, manager interimar SCJU Arad.

Adauga comentariu