Mai mulţi tineri arădeni şi timişoreni lansează piesa „Imn”. Vor să transmită un mesaj

Tineri din Arad şi Timişoara care fac parte din cvintetul de corzi Desiderio Quintet vor lansa o piesă care cuprinde cele mai reprezentative imnuri ale momentului pentru România, „Deşteaptă-te române!” şi „Oda bucuriei”. Piesa „Imn” şi videoclipul acesteia au fost gândite de tinerii din cvintet.

Alături de cele două imnuri, Desiderio Quintet cântă și piesa creștină "România, hai ridică-te" ca o rugăciune pentru poporul nostru. 
Videoclipul lansat îl evidențiază și pe cel care a fost o personalitate puternică pentru România, Regele Mihai, și care a avut o credință la fel de puternică atunci când spunea: "Forța cea mai mare (a românilor n.n) care a fost și care sper că este în a redeveni este credința în Dumnezeu".

Dorința muzicienilor din Desiderio Quintet în acest an important pentru România este ca țara noastră să își amintească momentul zero din decembrie 1989 din piața Operei Timișoara, de altfel prezent și în videoclip, când românii au îngenunchiat în fața lui Dumnezeu pentru ca El să binecuvinteze țara noastră. 

Desiderio Quintet este un cvintet format din 5 tineri timișoreni și arădeni care își doresc să cânte o muzică contemporană cu instrumentele lor clasice. Detalii despre trupă găsiți pe www.desiderioquintet.ro sau pe pagina de Facebook: www.facebook.com/DesiderioQuintet/.

Adauga comentariu