Mai mulţi arbori, care stăteau în calea „fericirii” magazinului Carrefour Express, au fost „mutilaţi”

Trei arbori care „obturau” reclama magazinului Carrefour Express, din piaţa Avram Iancu, au fost atât de bine „toaletaţi” însăt să facă mult mai vizibilă sigla supremarket-ului.

Magazinul s-a deschis în primăvara anului trecut, însă nu s-a gândit nimeni la faptul că arborii obturează sigla. Acum, reprezentanţii magazinului, au momntat şi un banner mobil, aşezat pe un suport chiar în faţa supermarket-ului.

În acdeastă perioadă, a curăţeniei de primăvară, administraţia locală, adică Primăria Arad, a demarat o acţiune de toaletare a arborilor din municipiu. Numai că cei trei copaci care afectau vederea de la distanţă a magazinului au fost serios ciuntiţi.

Sigur, asemenea toaletări barbare nu au avut loc doar aici, însă faptul că arborii din stânga şi din dreapta magazinului nu au fost atinşi în acest mod, arată o acţiune intenţionată. Asta doar pentru a face mai uşor de detectat reclama market-ului.

Dacă parcurgem zona, vom vedea diferenţa dintre cei trei arbori carederanjau Carrefour şi ceilalţi. Nici copacii dinspre partea de sud, nici cei dinspre intersecţia cu strada Meţianu, nu au avut de suferit de pe urma drujbelor.

Doar cei trei care stăteau în calea fericirii Carrefour...

Sursa foto: Facebook Sebastian Bulumac

Adauga comentariu