Mai multe terenuri din județul Arad au fost otrăvite! Ecologiștii spun că am putea asista la o tragedie

Imagini cu mai multe terenuri otrăvite din Mâsca (localitate aparținătoare de comuna Șiria) și din orașul Pâncota au devenit virale pe rețele de socializare.

Ecologiștii care administrază pagina de Facebook „Stop Defrișărilor din România” au postat câteva fotografii cu terenuri pe care a fost aruncată otravă. Acesta ar putea due la moartea mai multor animale sălbatice, așa cum s-a întâmplat de-a lungul anilor în mai multe localități din zona de Vest a României.

„Am primit aceste imagini de la un cetățean din județul Arad care m-a rugat să nu-i dezvălui identitatea! Se poate repeta tragedia de la Liebling și Semlac, acolo unde din inconștiență crasă ori rea-voință au fost otrăvite și animale sălbatice! Locația terenului agricol se afla la ieșire din Mâsca spre Pâncota partea spre linia ferată”, spun administratorii acestei pagini.

Cel mai probabil deținătorii acestor terenuri agricole au aruncat otrava pentru ca animalele să nu le atace culturile, însă acest lucru ar putea duce la moartea unor animale.

Adauga comentariu