Mai multe străzi din cartierele Aradului, inundate în urma ploilor

Străzile mai multor cartiere ale Aradului au fost inundate în urma ploilor din ultima perioadă.

Cu toate că aceste ploi nu au fost foarte impresionante din punct de vedere cantitativ, unele dintre zonele pietonale, dar şi carosabile au fost efectiv inundate.

Cauza o constituie canalizarea subdimensionată care nu poata prelua în totalitate apa de ploaie, dar şi lucrările de proastă calitate care permit apei să băltească.

„Eu locuiesc pe strada Petru Rareş din Grădişte. Atunci când plouă, în anumite zone, apa se adună şi inundă strada. Am făcut mai multe sesizări, dar nu suntem luaţi în seamă. Când s-a asfaltat trotuarul s-a făcut prost, iar acum suportăm consecuinţele”, ne spune Ionela Pop.

O situaţie similară am întâlnit pe diferite străzi din cartierul Aradul Nou. Aici, oamenii se plâng de faptul că şi o ploaie de scurtă durată le face probleme, din pricina sistemului de scurgere care nu face faţă. „Ieri a plouat mai serios şi apa s-a adunat în faţa casei. Aşa este de fiecare dată, şi asta se întâmplă din cauza scurgerii care nu face faţă”, ne spune Ioan Huruş, localnic al cartierului Aradul Nou.

De altfel şi zonele din apropierea trecerilor de pietoni din oraş sunt adevărate băltoace care fac imposibilă traversarea străzilor.

Adauga comentariu