Mai multe străzi au fost inundate, în urma ploii care a căzut în municipiul Arad

Mai multe străzi din municipiul Arad au fost inundfate, în urma precipitațiilor căzute în cursul zilei de duminică și a nopții trecute.

Bulevardul Nicolae Titulescu și giratoriul din zona GI Motor au fost sub ape. Polițiștii locali au blocat străzile, în zonele afectate și nu au permis conducătorilor auto să se avânte pe aceste drumuri.

Din cauza precipitațiilor abundente căzute în ultimele ore, pe bulevardul Nicolae Titulescu vis-a-vis de peco Lukoil, traficul rutier az fost restricționat pe o bandă de circulație, aceasta fiind delimitată cu pioni reflectorizanți. Polițiștii locali cu atribuții în domeniul circulației pe drumurile publice fluidizează traficul și asigură condiții optime pentru desfășurarea operațiunilor întreprinse de Compania de Apa Canal în vedere evacuării apei acumulate pe carosabil„, spun reprezentanții Poliției Locale Arad.

De asemenea, reprezentanții ISU au intervenit în sensul giratoriu GI MOTOR cu trei iesiri: spre Subcetate, Sânnicolau Mic si Aradul Nou. Acesta a fost inundat cu apă aproximativ 30-40 de centimetri, o mașină a rămas blocată în apă.

De asemenea, sub ape a ajuns și o bună parte a intersecției străzilor Pădurii și Condurașilor, din cartierul Alfa.

Atunci când ploile au o intensitate mai ridicată sau atunci când se întind pe o perioadă mai lungă, unele zone din municipiul Arad sunt sub ape. Nu este prima dată când anumite porțiuni ale unor drumuri nu pot fi circulate, din pricina acumulării de apă.

Dacă în unele situații lucările executate prost sunt vinovate pentru disconfortul creat arădenilor, în situația de noaptea trecută vorbim de subdimensinarea rețelei de canalizare. În multe cazuri, aceasta nu face față ploilor abundente, iar apa se revarsă pe drumuri.

  

Adauga comentariu