Mai multe școli și grădinițe, „asaltate” de gunoi! IȘJ își strigă nemulțumirea, dar Retim-ul...pauză!

Mai multe școli și grădinițe din Arad au tomberoanele pline de gunoi, în timp ce societatea de salubrizare Retim are alte preocupări. Firma timișoreană își arată limitele și incompetența, atunci când vine vorba despre adunarea gunoiului menajer.

Anca Stoenescu, inspector general delegat al IȘJ Arad a postat, pe pagina de Facebook, fotografii din curțile unor școli, în care se pot vedea tomberoanele pline de gunoi.

Acesta spune că există pericolul izbucnirii unor epidemii, cu atât mai mult cu cât aceste unități de învățământ au un număr ridicat de elevi.

„În după-amiaza zilei de 07.05.2018 la următoarele unități de învățământ din municipiul Arad, nu a fost ridicat gunoiul: Colegiul Național Moise Nicoară, Colegiul Csiky Gergely Arad, Liceul Tehnologic Francisc Neuman, Liceul Penticostal Arad, Liceul de Automatizări și Calculatoare Caius Iacob Arad,
Școala Gimnazială Nicolae Bălcescu Arad, Școala Gimnazială Mihai Eminescu, Grădinița PP1 Arad, Grădinița Elefănțelul Alfa, Grădinița Prieteniei.
În continuare există pericolul izbucnirii de epidemii, pe fondul căldurii din ultima vreme. Să nu uităm că este vorba de grădinițe și școli cu un număr mare de elevi”, spune Anca Stoenescu.

Vorbim despre 10 unități de învățământ din municipiul Arad, în care situația este una alarmantă.

Adauga comentariu