Mai multe eleve din Pecica au fost terorizate de un bărbat care le oferea bani să meargă cu el! Alerta uneia dintre eleve a pus în mişcare Jandarmeria şi Poliţia

O elevă din Pecica a postat în urmă cu două zile un mesaj pe Facebook prin care anunţa că un bărbat acostează tinere eleve pe stradă și le propune să ,,meargă” cu el, pentru suma de 200 lei. Anunţul ei a fost văzut de către un jandarm care imediat i-a cerut fetei detalii şi a vorbit cu colegii lui, dar şi cu poliţiştii din Pecica pentru identificare.  

„Vă rog frumos, cei care aveți copii mici aveți grijă, astăzi (11.04.2019) a fost văzut în fața liceului teoretic G.H Lazăr de o colega de-a mea, ea a făcut și filmarea, pentru că a pățit la fel!!! Vă rog frumos!!!”

Acestea au fost cuvintele elevei din Pecica, scrise pe Facebook. Jandarmul a dat imediat alarma. Pe surse am aflat că este vorba despre plutonier adjutant Daniel Monoranu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad.

 

Din cele discutate cu fata acesta a aflat că este vorba despre un bărbat care acostează tinere eleve pe stradă și le propune să ,,meargă” cu el, pentru suma de 200 lei. Și se pare că cele două fete nu sunt singurele care au pățit acest lucru.

Daniel Monoranu a luat legătura cu persoana în cauză, iar după ce a primit toate informațiile necesare, le-a transmis dispeceratului Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad.

Jandarmii din Pecica au fost mobilizați și împreună cu polițiștii locali din localitate, au plecat pe urmele individului.

„Au trecut doar 24 de ore până la identificarea acestuia. Polițiștii locali, din orașul Pecica, l-au depistat pe o stradă din localitate, în apropierea domiciliului la care locuiește, fără forme legale și l-au condus la sediul Grupei de Jandarmi Supraveghere și Intervenție Pecica. Bărbatul a fost recunoscut de către părțile vătămate, drept pentru care, acesta a fost sancționat contravențional de către jandarmi, cu amendă în valoare de 1.500 lei, conform prevederilor Legii nr. 61 din 1991 (republicată) pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice”, spun reprezentanţii Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad.

Cele două tinere vor depune plângere penală împotriva bărbatului și sunt hotărâte să meargă până la capăt, pentru ca acest individ să nu mai poată comite astfel de fapte.

Adauga comentariu