Mai multe casete cu bani au fost luate din bancomatul aruncat în aer în Alfa

Mai multe casete care conţineau bani au fost luate de de cel sau cei care au aruncat în aer un bancomat din cartierul arădean Alfa (citeşte aici: Explozie la un bancomat din cartierul Alfa. Indivizi necunoscuți au vrut să scoată bani din ATM). Deocamdată nimeni nu vorbeşte despre suma sustrasă din ATM, însă e cert că acele casete nu erau goale.

Surse din cadrul anchetatorilor vorbesc despre trei casete cu bani care ar fi fost încărcate într-o maşină de teren de culoare neagră. După ce bancomatul a fost aruncat în aer, casetele au fost încărcate de un individ în autoturism. În mometul în care dorea să pună în maşină a treia casetă, aceasta a căzut şi o parte din bani a ajuns pe jos. Nu i-a mai luat, a aruncat caseta în maşină şi a plecat.

La doar câteva minute după, la faţa locului au ajuns agenţii firmei de pază a magazinului Careffour, magazin a cărui alarmă fusese declanşată de explozie. Au fost alertaţi pompierii, iar mai apoi poliţiştii.

Metoda folosită de cel sau cei care au dat spargerea la bancomat este una indetită. Se pare că pentru a produce explozia a fost folosită o acumulare de gaze. Explozia a fost suficient de puternică  pentru a distruge în întregime ATM-ul.

Poliţiştii îi caută pe cei ce au pus la cale acest furt.

Adauga comentariu