Magazinul cu marfă confiscată funcţionează în Arad de un sfert de secol. Cel mai scump produs, 250 de lei

De mai bine de 25 de ani, arădenii pot cumpăra diferite tipuri de produse la preţuri mici, din magazinul Fiscului de pe strada Vasile Goldiş din municipiu. Sunt produsele confiscate, ce pot fi cumpărate la preţuri accesibile.
Uneori este mai bine aprovizionat, alteori mai „subţire” însă cei ce caută frecvent produse ieftine au un furnizor bun.

Oferta magazinului depinde de ceea ce au confiscat diferite instituţii ale statului, abilitate în acest sens. Antifrauda, Poliţia Locală, Vama, IPJ Arad,  Poliţia de Frontieră şi Jandarmeria contribuie la umplerea rafturilor magazinului de pe „Goldiş”.
De la articole de îmbrăcăminte, la dulciuri, jucării pentru copii, până la băuturi alcoolice sau biciclete – pot fi procurate din magazinul de mărfuri confiscate.

Pe rafturile magazinului de valorificări se află: pantofi sport ce pot fi cumpăraţi cu 29 de lei, bluze sport pentru bărbaţi la 30 de lei, blugi pentru femei şi bărbaţi la preţuri cuprinse între 10 şi 30 de lei, tricouri la cinci lei, bere chinezească, tot la cinci lei şi  pantofi de damă la preţuri curpinse între 20 şi 40 de lei.


De asemenea, parfumuri de diferite mărci, mai mult sau mai puţin contrafăcute, se vând cu preţuri de 40- 50 de lei.
Cele mai scumpe produse, aflate momentan în magazinul de confiscate, sunt două cojoace de piele, produse ce se vând la 250 de lei bucata.

Toţi banii obţinuţi din vânzarea acestor produse merg la bugetul statului.
Programul magazinului ANAF este de luni până joi, între orele 8,30-16,00 şi vineri de la ora 8,30 până la 13,00.

Comentarii

florea

02.03.2018 22:37

Când vor primi o falcă de animal semipreparat voi fi primul în fața ușii la ora de deschidere. Nu pentru a cumpăra ci doar pentru a fisigur că e la vânzare.

Adauga comentariu