Lupta arădeanului Dorel Căprar cu SARS-CoV-2: „În nopțile lungi ale luptei cu boala, am învățat să văd viața altfel”

Încă un arădean care s-a luptat timp de mai multe săptămâni cu SARS-CoV-2 ne povesteşte despre experienţa avută. Acesta spune că a trecut printr-o mare încercare şi că doar cu ajutorul lui Dumnezeu şi a medicilor s-a putut vindeca. Este vorba despre Dorel Căprar, fost deputat PSD.

„Orice am face, oricât am lupta.. Să nu facem..NIMIC FĂRĂ DUMNEZEU.

O să o spun direct (fără ocolișuri) așa cum am făcut-o dinatotdeauna. Am trecut (la începutul acestui an) printr-o mare încercare.  Am reuşit, datorită Bunului Dumnezeu și al îngrijirii (imposibil de descris în cuvinte) pe care mi-au dat-o medicii, să ÎNVING  în lupta cu "perfidul" SARCOV-2. Am contactat COVID 19 și am respectat cu sfințenie atât izolarea cât și tratamentul prescris de medici. A fost o perioadă grea, în care am reușit să vorbesc cu mine însumi, să-mi caut resursele interioare pentru a CONTINUA. În nopțile lungi ale luptei cu boala, am învățat să văd VIAȚA ALTFEL ! Să judec oamenii.. ALTFEL...Iar ceea ce vă scriam (ca și o premoniție) în primele zile ale anului, reprezinta pentru mine un nou deziderat: Trăiesc MOMENTUL unui nou ÎNCEPUT. Și vă mulțumesc tuturor celor care mi-ați fost alături în teribila "cumpănă" prin care am trecut..

Nimic din LUPTA și VICTORIA mea împotriva virusului, nu s-ar fi putut întâmpla FĂRĂ DUMNEZEU. Prin MARE MILA SA sunt astăzi în stare să scriu aceste rânduri. I-am mulțumit lui Dumnezeu, participând la lucrările Adunării eparhiale ale Arhiepiscopiei Aradului (al cărui membru sunt) întâlnire prezidată de Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop dr. Timotei Seviciu. Este o ONOARE și un real PRIVILEGIU să le fiu alături Înalților ierarhi ai Înainte Mergatoarei Biserici Ordodoxe Române, în sacra lor misiune pastorală și ecumenică.

Primul meu drum a fost în "casa Domnului" Cu smerenie și mulţumire, merg mai departe pe calea vieții.. Trăiesc MOMENTUL unui NOU ÎNCEPUT (❗️) Voi fi același .. Dar de fapt ALTUL! Și în întreaga mea luptă, voi face multe! Dar NIMIC fără .. DUMNEZEU”, este mesajul postat de Dorel Căprar pe site-ul de socializare Facebook.

În judeţul Arad, marţi, au fost raportate 50 de cazuri noi de Covid-19. 

Adauga comentariu