Lumânările care au „rezistat” războiului dar şi incendiilor se găsesc şi în Arad. Depozitul a fost deschis într-o clădire cu ziduri groase din cărămidă

Oferă cea mai mare gamă de lumânări, împărţită pe sezoane, colecţii: primăvară, vară, toamnă, iarna dar şi pentru consumul de zi cu zi. Este vorba despre Mueller, unul din cei mai vechi producători de lumânări din lume care din anul 2007 au şi în Arad punct de lucru.  
Având o istorie de peste 270 de ani de tradiţie  Mueller este unul din cei mai vechi producători de  lumânări din lume. A fost înfiinţata pentru prima data în 1744. 

„De atunci şi până în prezent compania  găseşte puterea de a renaşte  trecand peste distrugerea ei în timpului celui de al doilea război Mondial, dupa aceasta are loc relocarea ei în localitatea Straelen - Germania, dar şi alte două incendii care au distrus aproape în totalitate zonele de producţie. Datorită pasiunii şi creativitatii membrilor familiei Mueller dar  ajutaţi şi de tehnologie  compania a devenit un partener puternic şi de încredere. Gama produse este următoarea: Sezoniere – creăm cele mai frumoase  articole pentru toate sezoanle: primăvară-Paşte, vară, toamnă , iarnă – Crăciun;  gama pentru horeca, dar şi uz casnic. Deţinem cea mai mare gamă de  culori  şi dimensiuni disponibile: gama aromaterapie şi gama pentru cimitir. Ca şi în cazul modei textile,  compania noastră creează colecţii noi, articole noi dar şi  trenduri  – culorile anului. Produselor noastre deţin cel mai înalt grad de certificare german  a calităţii: Dekra, care aprobă aboslut toate componentele  produselor începând cu compoziţia fitilului ( vreau să menţionez că la fabricarea fitilului pot să intre pana la 99 fire diferite de  bumbac  care în final va măsura 2 mm) dar şi timpul de ardere. Din grija pentru consumatori Mueller investeşte foarte mult în securitate şi siguranţă, astfel că noi deţinem si patentul pentru   BSS –burn through stop, adică lumanarea are proprietatea de de a se autostinge când ajunge flacară ajunge baza lumanarii”, explică Eugenia Cosma, reprezentant Mueller Arad. 

Aceste lumânări au ajuns pentru prima oara în Arad, în anul 2003 prin colaborare cu un partener local, din 2007 deschide proprul birou şi depozit de desfacere. În acest moment depozitul este localizat în clădirea Unisem – fosta samăntarie de pe strada Poetului. 
„Locaţia nu a fost aleasă întâmplător ci datorita construcţiei: ziduri groase de cărămidă, care pastreaza vara răcoare iar iarna cald. Deţinem în portofoliu peste 700 de articole disponibile pentru clienţi noştrii. Ne dorim să ajungem în casele tuturor  oamenilor pentru a le crea o  stare  buna de spirit. În acest scop căutam colaboratori ( distribuitori ) în ţară, dar suntem disponibili pentru vânzare directa către clienţi la sediul nostru din strada Poetului. În acest moment  colaborăm cu  marile lanţuri de magazine”, mai declară Eugenia.

Cei care doresc mai multe informaţii depsre aceste lumânări pot accesa pagina www.mueller-kerzen.ro. 

Adauga comentariu