Ludovic Orban a anunţat, la Arad, candidatura primarului Falcă pentru alegerile europarlamentare: „locul ocupat este unul eligibil”

Președintele PNL, Ludovic Orban, aflat vineri la Arad, a declarat în cadrul unei conferințe de presă că primarul Gheorghe Falcă și-a depus candidatura pentru alegerile europarlamentare din 2019. De asemenea, acesta a spus că se află pe un loc eligibil.  

Candidatura a fost depusă de către primarul Gheorghe Falcă, dar şi de primarul de la Alba Iulia, Mircea Hava. 

„Domnul Falcă beneficiază de susținerea mea și e normal și firesc pentru că reprezintă una dintre cele mai puternice organizații ale partidului. Pentru domnul Falcă nu va fi nicio problemă să se acomodeze cu Parlamentul European pentru că domnia sa este membru în Comitetul European al Regiunilor. Este extrem de obișnuit cu atmosfera de la Bruxelles și liderii politici de la Bruxelles, pentru că legătura între parlamentarii europeni și conducătorii orașelor, municipiilor, regiunilor din Comitet este extrem de apropiată. În general, aleșii locali sunt mult mai apreciați la Bruxelles decât în România”, a declarat Ludovic Orban. 

Gheorghe Falcă se află la al patrulea mandat de primar şi în ceea ce priveşte canidatura sa pentru alegerile europarlamentare a spus că deocamdată se concentrează pe proiectele oraşului şi când va veni vremea va ieşi în faţa cetăţenilor şi le va cere susţinerea. 

Adauga comentariu