Lucrează la o multinațională, dar s-a gândit să deschidă un after-school mai aparte pe care l-a denumit „Teritoriul Strumpfilor”

O arădeancă și-a dorit să facă ceva mai deosebit pentru copii după programul de la școală. Astfel, a luat naștere „Teritoriul Strumpfilor”, un loc în care cei mici vor avea ocazia să desfășoare diverse activități.

„Am deschis de câteva zile în Arad  un altfel de after-school și Centru de Recreere și Consolidare a Cunoștintelor. Încercăm să facem ceva diferit, plăcut și util. Ne vom distra și vom învăța limbi străine, ne vom bucura de cluburi de lectură, ateliere de creație, cluburi de științe, istorie, experimente, karaoke, teatru, dezvoltare personală și emoțională, sport și multe alte surprize pentru copiii noștri”, a declarat Florina Sim Costache.

Aceasta spune că s-a gândit să deschidă această locație, care se află pe strada Andrei Șaguna, deoarece o mare parte dintre copii stau mult pe tabletă sau telefon şi după nu mai au activitate.

„Îmi doresc foarte mult să devin mamă şi mi-am dorit dintotdeauna ca micuțul meu să aibă o altfel de viaţă, una cu joacă, cu activităţi. Ne-am găndit de ceva vreme şi acum am reuşit să-l punem în practică cu asociatul nostru. El are o asociație Non-Guvernamentală şi are o ambulanţă, el ajută lumea, face voluntariat şi a venit cu ideea având  și locația și astfel am pus în practică  un proiect frumoas care ne dorim că fie în primul rând pentru sufletul nostru. Suntem foarte încântaţi de idee. Viaţa mea nu a fost uşoară ca şi copil şi atunci aş vrea să fac viaţa copiilor mai frumoasă”, mai adaugă  Florina Sim Costache, Nina cum îi spun apropiații.  

Nina are studii superioare și a scris și o carte despre viața ei. Volumul poartă demunirea „Poveste de viață”. În momentul de față lucrează la o multinațională, iar în timpul liber vrea să se ocupe de copii, deoarece în ultima vremea spunea ea a observat că foarte mulți sunt supărați, iar prin ceea ce face dorește să le aducă zâmbetul pe buze. Din personalul centrului face parte și Alexandra Roșca, o tânără implicată în diferite acțiuni organizate în județul Arad și nu numai.

Cei care doresc mai multe informații pot accesa pagina de Facebook Teritoriul Strumpfilor.

Adauga comentariu