Lucrările cu care Primăria Arad se lăuda acum câteva luni au cedat

Administraţia municipală are serioase dificultăţi atunci când vine vorba despre realizarea unor lucrări de infrastructură la o calitate superioară. La jumătatea lunii septembrie, primarul Gheorghe Falcă  se lăuda cu asfaltarea străzii „6 Vânători”. De atunci au trecut doar câteva luni, iar acum este nevoie de lucrări de reparaţii.

„Joi, 15 februarie, executantul lucrărilor de reabilitare a străzii 6 Vânători a remediat defecţiunileapărute la nivelul părţii carosabile”, spun reprezentanţii Primăriei Arad, prin intermediul unui comunicat de presă.
De fapt, în zona unor guri de canal, de pe strada respectivă, asfaltul a început să crape. S.a lăsat centimetri buni, iar acum administraţia locală a considerat de cuviinţă să se laude cu „realizarea”.  

Societatea care a executat lucrările de modernizare a străzii „6 Vânători” este  SC Sylc Con Trans SRL, Arad, o societate abonată la banul public.

Pe pagina de Internet a societăţii respective pot fi citite lucruri de-a dreptul fantastice. Se bat cu „cărămida în piept” şi se declară cei mai tari din „parcare”. Îi contrazice doar...realitatea: „Sylc Con Trans își bazează activitatea pe conceptul de creștere performantă, abordând fiecare nouă lucrare ca pe o provocare ce trebuie atacată cu o echipă competentă, preocupată de utilizarea celor mai noi tehnologii în domeniu, care permit realizarea de lucrări calitative, cu o durată lungă de utilizare”, este textul care ar face pe oricine să se prăpădească de râs, asta în condiţiile în care vede lucrarea excutată pe „6 Vânători”.

Adauga comentariu