Lucian Belean, agentul Penitenciarului Arad care și-a tras un glonț în cap, avea probleme financiare deși înregistra venituri frumușele

Lucian Belean este agentul Penitenciarului Arad care, duminică dimineață, a  decis să își pună capăt zilelor. Acesta și-a tras un glonț în cap, folosind arma din dotare. Motivele gestului său nu sunt cunoscute, însă analizând ultimele două declarații de avere, se pare că acesta avea probleme financiare. Asta în ciuda faptului că avea un venit frumușel.

Din ultima declarație de avere, datată 15 mai 2019, rezultă că agentul își vânduse  jumătatea de apartament, contra sumei de 10.000 de euro. În plus făcuse un credit de 40.000 de lei ce era scadent în 2023. Deși încasase 10.000 de euro și avea un venit lunar bun, Lucian Belean decide să facă și un credit.

Dacă ne uităm pe declarația de avere, agentul Lucian Belean avea un salariu lunar de 3.416 lei și a încasat peste 970 de lei lunar ca normă de hrană. În total, acesta realiza un venit de peste 4.300 de lei lunar, ceea ce în mod normal nu trebuia să îi creeze probleme.

Adauga comentariu