Loterie caritabilă pentru salvarea Elenei. Fetiţa din Arad îşi doreşte o copilărie normală

Arădenii s-au mobilizat pentru a ajuta familia fetiţei de  şase ani (Elena) care are nevoie de ajutor pentru a duce o viaţă normală. Fetiţa a fost supusă mai multor operaţii. În momentul de faţă aceasta este țintuită în scaun cu rotile şi dependentă total de părinți.

Intervenţiile chirurgicale sunt la nivelul şoldurilor, însă pentru a le face pe toate este nevoie de mulţi bani. 
Arădenii s-au mobilizat şi astfel va avea loc o loterie caritabilă organizată de către Raluca Pădureţ. Biletul costă 5 lei, iar cine nu are posibilitatea să cumpere poate dona premii. Pentru acest lucra s-a creat şi o pagină de Facebook unde sunt postate toate produsele. 

„Grupul are ca şi scop strângerea sumei necesare pentru operaţiile ce vor urma, recuperarea, orteza, cadrul special, căruciorul şi alte costuri neprevăzute. Vreau să vă mulţumesc tuturor membrilor grupului, nu mă aşteptam la o aşa mare implicare, se vede că vă pasa, ca aveţi un suflet mare. Elena vă transmite un pupic”, a scis mama Elenei pe grup. 

De asemenea, astăzi a mai fost creat un gup pe Facebook cu denumirea: Dulăpiorul Elenei - vânzări caritabile. Acolo sunt postate diferite haine şi preţul lor. 

Tot pentru a o ajuta pe Elena este organizat şi Festivalul Toamnei. 

Cei care doresc să o ajute pot dona în contul: Cont IBAN (RON): RO80 RZBR 0000 0600 1939 9244 Banca: Raiffeisen.

Adauga comentariu