Loganul vișiniu care sperie șoferii arădeni. Este cea mai „filată” mașină „civilă” a Poliției Rutiere

Un Logan vișiniu bagă sperieții în șoferii arădeni. Este un autoturism al Poliției Rutiere care poate fi văzut zilnic pe străzile Aradului.

Mai multe grupuri de Facebook au fost create de șoferii arădeni pentru a se atenționa asupra locurilor în care sunt amplasate radare, sau în care „rutieriștii” îi controlează pe conducătorii auto.

Ei bine, de departe cea mai prezentă mașină „civilă”, adică fără însemnele Poliției, este cea cu numărul AR-13 DUB. Faptul că nu are însemne pentru a putea fi văzută din timp în trafic, reprezintă un dezavantaj pentru șoferii indisciplinați. Cu toate acestea, desele apariții pe Facebook au făcut ca mașina să devină o „vedetă” în rândurile șoferilor arădeni.

Este cea mai fotografiată și mediatizată mașină a „Rutierei” pe rețelele sociale. Nu există zi în care participanți la trafic din municipiul și județul Arad să nu o surprindă în diferite zone.

„AR 13 DUB este pe strada x”, „Radar în mișcare, Logan vișiniu”, sau „AR 13 DUB, în față la Primărie” sunt doar câteva dintre mesajele, uneori însoțite de poze, ale șoferilor arădeni.

În acest fel, cei ce urmăresc respectivele grupuri de Facebook sunt atenționați să evite o anumită zonă sau să fie atenți la viteza cu care circulă. În acest fel, scapă de eventualele sancțiuni.

Comentarii

Cristi

28.03.2018 10:59

Ați uitat de Logan-ul alb AR-13-DUC :)

Răzvan Crețu

28.03.2018 11:12

Nu am uitat, dar cea despre care am scris eu este cea mai prezenta pe Facebook. Sunt convins că mai sunt si altele, dar asta cu dub e cea mai mediatizata.

Adauga comentariu