Locuri în care nu ar trebui aruncat gunoiul. Trei arădence au strâns saci întregi de resturi. De la caroserie de maşină, la prezervative, măşti sau jaluzele

Sticle, hârtii, măști, haine, prezervative, o cartela Sim nefolosită în ambalaj, jaluzele, o geantă de fâş, o bucată din caroseria unei maşini. Vorbim despre ceea ce au găsit trei arădenece care mergând la plimbare s-au gândit să adune gunoiul lăsat de cei care frecvenează zona Podului Traian şi spaţiul de lângă Mureş.

„Noi am fost trei persoane şi le-am adunat. Am strâns mulţi saci.  Sperăm să se sesizeze cei de la Mediu şi Poliţia Locală. Nu este normal ca resturile menajere să ajungă acolo. Seara se adună oamenii cu maşini şi când pleacă lasă dezastru în urmă, mai aruncă şi cei care fac plimbări. Apoi cei care vin la teren şi stau pe margine. Eu adun gunoaie când plimb câinele. M-a văzut o doamnă pe mal într-o zi şi m-a felicitat. Apoi întâmplător am întalnit-o şi aşa a luat naştere activitatea aceasta. Am mers împreună să strângem. Alături de noi a mai venit şi o vecină. Inițial am stabilit să mergem pe partea cealaltă de pod, dar în drum ne-am împotmolit de aceste gunoaie”, povesteşte Monica Rădulescu. 

Cele trei arădence spun că îşi doresc ca oamenii să fie mai responsabili şi să nu mai arunce gunoiul la întâmplare. Sacii de gunoi au fost duşi de cele trei la tomberon. 

 

 

Adauga comentariu