Locuitorii a două comune arădene se plâng de Enel! “Ieri s-a luat curentul de opt ori!”

Locuitorii din comunnele arădene Şeitin şi Semlac sunt supăraţi pe compania Enel, din pricina deselor întreruperi de curent. Oamenii povestesc că întreaga nebunie a început în urmă cu aproximativ o lună.  

“Problema e de aproximativ o lună. În cursul zilei de ieri, au fost opt întreruperi. Am, sunat la Enel, am făcut reclamaţii şi spun că o să se remedieze, însă fără rezultate. Din câte am înţeles, aceeaşi problemă e şi în comuna Semlac. Eu deţin un local cu pariuri sportive. După ce se ia curentul, vreo 30 de secunde, până se reconectează internetul durează vreo 20 de minute, iar apoi, iar se ia curentul. Vă daţi seama că e imposibil să lucrăm în acest fel”, ne spune Matei Dumitru, localnic din comuna Şeitin.

Oamenii spun că asistăm la o bătaie de joc din partea furnizorului de electricitate şi îşi strigă disperarea prin presă. „Nu mai avem la cine să apelăm, doar la presă. Dacă scrieţi dumneavoastră, poate se face ceva”, ne spune un locuitor al comunei Semlac.  

Deşi situaţia deranjantă pentru oameni persistă de câteva săptămâni, reprezentanţii companiei de electricitate o ţin cu „se va rezolva”, refren pe care cei ce apelează la numerele pentru deranjamente îl aud după minute bune de aşteptare.

Adauga comentariu