Localurile şi cafenelele din zeci de localităţi arădene nu au putut deschide, din cauza numărului ridicat de cazuri de Covid 19!

Localurile şi cafenelele cu servire în interior au putut fi deschise oficial de la 1 septembrie. În judeţul Arad, în 21 de localităţi unităţile comerciale nu îşi pot deschide uşile pentru clienţi. Motivul: numărul ridicat de cazuri de coronavirus.

“Având în vedere incidența cumulată a cazurilor în ultimele 14 zile din localitățile județului Arad unde a fost depășit pragul de 1,5/1.000 locuitori, se dispune suspendarea activității cu publicul, pe o durată de 7 zile (până la data de 08.09.2020 orele 24,00), a tuturor operatorilor economici care desfăşoară activităţi de preparare, comercializare şi consum al produselor alimentare şi/sau băuturilor alcoolice şi nealcoolice, de tipul restaurantelor şi cafenelelor, în interiorul clădirilor, din următoarele localități: Curtici, Ineu, Sântana, Sebiș, Almaș, Archiș, Bârsa, Bocsig, Brazii, Buteni, Cărand, Dezna, Grăniceri, Gurahonț, Pleșcuța, Seleuș, Șicula, Sintea Mare, Tauț, Ususău și Vârfurile”, se arată în hotărârea Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă.

Adauga comentariu